preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vijesti

Završeno natjecanje Dabar 2019.

Tri zlata stigla na ponos našoj školi!


Međunarodno natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja pod prepoznatljivim imenom Dabar i ove se godine održalo u našoj školi od 11. do 15. studenog. Organizatori su natjecanja za Hrvatsku udruga "Suradnici u učenju", Hrvatski savez informatičara i Visoko učilište Algebra uz podršku CARNET-a.

Natjecanje koristi e-pristup učenju koji se odlično uklapa u novi vid obrazovanja – Školu za život. Odvija se u CARNETovom sustavu za online testiranje.  Učenici su tijekom četrdeset minuta rješavali 12 zadatke problemskog i logičkog tipa primjerenih uzrastu.

Natjecanju je pristupilo ukupno 24 769 učenika diljem Hrvatske natječući se u 4 kategorije za osnovne škole i jednoj kategoriji za srednje škole. 49 odvažnih učenika svih uzrasta naše škole nalaze se među njima. Svim učenicima i učiteljima, organizatorima i sudionicima, čestitamo i zahvaljujemo na ovom izazovnom pothvatu!

Posebno priznanje ove godine upućujemo učenicima H. Ivanović, D. Jutriši i L. Perković zbog plasmana u 10% najboljih kategorije „KiloDabar“!Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Katarina Kolar   datum: 5. 12. 2019.
preskoči na navigaciju