preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vijesti

Sistematski pregledi za upis u prvi razred

U skladu s uputama Ministarstva znanosti i obrazovanja, od 11.5.2020. dozvoljene su aktivnosti vezane za upis djece u 1. razred. 


Liječnica školske medicine dr.SILVA MIŠKULIN počinje pregledavati djecu doraslu za upis u prvi razred.

O terminima liječničkih pregleda bit ćete obaviješteni preko Pedagoške službe škole ili će vas osobno kontaktirati iz školske ambulante.

Za liječnički pregled je OBAVEZNO isprintati i ispuniti dva  obrasca koja se nalaze u nastavku ove obavijesti te iste dostaviti liječnici prilikom dolaska na pregled.

Poveznica za Stranicu školske ambulante:

LIJEČNIČKI KUTAK dr. SILVA MIŠKULIN


https://sites.google.com/view/lijecnicki-kutak/po%C4%8Detna-stranica


 

Pedagoška obrada u školi: pedagoginja MIRJANA BILIĆ

Za pedagošku obradu  djeteta u školi, vas molimo za malo strpljenja kako bismo ispunili sve preduvjete sukladno uputama HZJZ i MZO.

Molimo sve roditelje da prouče upute HZJZ i MZO koje su vezane za boravak djece u školi i da se istih pridržavaju. Ukoliko dijete ili netko od ukućana spada u grupu ljudi s povećanim rizikom od zaraze virusom COVID-19 ili pokazuje neke od simptoma zaraze virusom COVID-19 ili je u kontaktu s osobom koja se nalazi u samoizolaciji, molimo da o tome obavijestite školu i da dijete ne dovodite na pedagošku obradu. 

Sve obavijesti će biti na web stranici škole. Pedagoška obrada školskih obveznika iz D.Motičine i Seone bit će u PŠ Donja Motičina i PŠ Seona. Ostali školski obveznici doći će u Matičnu školu u Feričance prema utvrđenom redoslijedu obrade.

Pedagoginja škole će vas telefonski kontaktirati radi dogovora termina obrade.

Za eventualna pitanja možete kontaktirati pedagoginju škole na telefon: 0912603518 ili na mail mirjana.bilic.skole.hr@gmail.com

Pedagoginja škole: Mirjana Bilić

Upute HZJZ https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Upute-vrtici-i-skole-29-4-2020-finalno.pdfPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Mirjana Bilić   datum: 12. 5. 2020.
preskoči na navigaciju