preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vijesti

UPIS UČENIKA U GLAZBENU ŠKOLU KONTESA DORA


 

GLAZBENA IGRAONICA ZA UČENIKE 1. i 2. RAZREDA

Poštovani roditelji! 

Osnovna glazbena škola Kontesa Dora iz Našica poziva Vas da svoju djecu upišete u glazbenu igraonicu!

Program igraonice uključuje osnove sviranja, pjevanja, slušanja glazbe, učenje brojalica, plesova, dječjih igara, osnove glazbene pismenosti, razvoj motorike i elemente muzikoterapije.

Igraonica je namijenjena polaznicima 1. i 2. razreda redovite osnovne škole i održava se jednom tjedno u trajanju od jednog školskog sata. Sva su djeca dobrodošla, bez provjere glazbenih sposobnosti! 

  1. Upis u glazbenu igraonicu – za roditelje 1.-2. razreda/ VIBER GRUPA Obrazac prijavnice potražite na sljedećem linku https://kontesadora.hr/obavjesti/upisi-u-glazbenu-skolu-i-igraonicu

 

UPIS U 1. RAZREDOSNOVNE GLAZBENE ŠKOLE KONTESA DORA

Draga djeco, poštovani roditelji!

Pozivamo Vas da se elektronskim putem prijavite za polaganje prijemnog ispita za upis u 1. razred Osnovne glazbene škole Kontesa Dora iz Našica!

Djeca koja će u školskoj godini 2020./2021. pohađati 2., 3. ili 4. razred osnovne škole mogu pristupiti prijemnom ispitu (testiranje sluha, ritma i glazbenog pamćenja).

Primamo iznimno velik broj učenika na odjel tambure, dok je broj učenika na odjelima klavira, gitare, violine, harmonike, klarineta, flaute, roga, trube i eufonija ograničen.

Online prijavnicu moguće je ispuniti u razdoblju od 18. svibnja do 2. lipnja 2020. (uključujući i 2.lipnja 2020.). Obavijest o terminu prijamnog ispita roditelji će dobiti telefonski ili putem e-maila u razdoblju od 3. do 5. lipnja 2020.

  1. Online prijavnica na za upis u 1. razred  Osnovne glazbene škole Kontesa Dora iz Našica na  linku: https://kontesadora.hr/obavjesti/upisi-u-glazbenu-skolu-i-igraonicu

Prijemni ispiti bit će organizirani 8., 9. i 10. lipnja 2020. godine, u prostoru OGŠ Kontesa Dora, uz pridržavanje preporučenih mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Mirjana Bilić, pedagoginja školePošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Mirjana Bilić   datum: 25. 5. 2020.
preskoči na navigaciju